Ads 468x60px

Pages

Thursday, January 17, 2013

Iniesta en Henry en Maldini en toonde Piero, Buffon en Eto'o .. Golden Globe sterren vergeten

De krant "L'Equipe" Frans zei dat er zijn spelers die het verdienen om de Ballon d'Or in de afgelopen drie decennia te winnen, en zei in een rapport fotograaf een lijst van veel van de spelers vergeten "Gouden Bal" zijn: Spaanse Andres Iniesta en zijn landgenoot Raul Gonzalez en David Beckham en zijn landgenoten Steven Gerrard, Frank Lampard, Gianluigi Buffon en zijn landgenoten Paolo Maldini en Alessando Nesta en Alessandro Del Piero, en Brazilianen Roberto Carlos en Cafu en de Duitse Oliver Kahn en Thierry Henry en landgenoot Lilian Thuram en Wesley Sneijder en Samuel Eto'o.

De meest prominente van deze sterren afwezig Coronation gouden bal spelers gerespecteerde eigenaren Runners of derde plaats of andere centra in de lijst die werd door het tijdschrift "France Football" Franse verstrekt sinds 1956 en tot 2009, toen gesmolten Gouden Bal met de toekenning van de Internationale Federatie van Voetbal in samenwerking met de twee kanten te worden award met de naam "FIFA Ballon d'Or."

De krant begon zijn doelman Oliver Kahn Protector den "Duitsers" en Bayern München hebben de derde plaats won in 2001 achter Engeland Michael Owen en Raul Gonzalez, en in 2002 achter Ronaldo en zijn landgenoot Roberto Carlos.

Op de tweede plaats op de lijst kwam Italiaanse doelman Gianluigi Buffon, die tweede werd in de race om de Gouden Bal te winnen in 2006 achter landgenoot Fabio Cannavaro.

De krant bevestigd dat de Braziliaanse verdediger Cafu, die won de World Cup twee keer (1994-2002), en de held van de Champions League 2007 met AC Milan was de moeite waard kroning.

Op de vierde plaats op de lijst kwam de Italiaanse verdediger Franco Baresi Milaan en het Italiaanse team, die tweede werd achter landgenoot Marco van Basten in de Golden Globe Race 1989.

De krant vroeg zich af niet winnen van de Italiaanse AC Milan verdediger Paolo Maldini en de "Azzurri" Ballon d'Or, waar hij op de derde plaats achter Bulgaarse Hristo Stischof en landgenoot Roberto Baggio Prix in 1994.

Misschien is de Braziliaanse verdediger Roberto Karolos "Seleção" oude club en een van de meest prominente sterren afwezig Coronation gouden bal en vooral in 2002, waar hij won de tweede plaats achter landgenoot "fenomeen" Ronaldo.

De Lilian Thuram beste buitenlandse speler in de "Alkatcao" 1997 en de beste verdediger in de Serie 1998, kampioen WK 1998 en Euro 2000, en een van de meest prominente afwezige van de prijs, miste ook Alessandro Nesta verdediger Italië kampioen WK 2006 en de Italiaanse kampioenen 3 keer 2000 en 2004 en 2011 kampioen twee keer in 2003 en 2007.

En vergat Golden Globe Award ster kaliber bereikt een deel van de heerlijkheden van Manchester United is David Beckham, die op de tweede plaats kwam achter Braziliaanse Rivaldo in de race Gouden Bal in 1999, ondanks het winnen van de Champions League 1999 en "triple play" historische niet bemiddelen voor Beckham kroning goud.

Ik herinnerde me de krant "L'Equipe" Engeland Steven Gerrard "Icon" Liverpool als de krant beschreven in tegenstelling vergeten Award tijdschrift "France Football" Ondanks het feit dat vijf historische in 2001 en de Champions League met "Reds" in 2005, en slechts Gerrard werd derde in de race tonsurans wetenschap 2005 achter Ronaldinho en Engeland Frank Lampard.

Kwam niet op en Wesley Sneijder Ballon d'Or podium in 2010 ondanks het feit dat een kampioen van de Champions League met Inter Milan 2010 en runner 2010 World Cup achter Spanje en hoewel het gemist Schneider voor de toekenning in 2010, dat ging naar Macy's aan het eind.

De Engeland Frank Lampard ster centrum Chelsea op de tweede plaats in 2005 achter Ronaldinho, en was een van de afwezigen voor het winnen van de titel met Spanje Raul Gonzalez beste scorer in de geschiedenis van Real Madrid 323 target en de beste scorer in de geschiedenis van de Champions League (71 goals). Alleen de tweede plaats in de 2001 achter Michael Owen.

En Thierry Henry bestaande altijd en nooit uit het winnen van de Gouden Bal, maar alleen de tweede plaats in 2003 achter Pavel Nedved, en de derde in 2006 achter de Italianen Fabio Cannavaro en zijn landgenoot Buffon.

Het was de bedoeling dat de Italiaanse Del Piero centrum verdient beter dan de vierde plaats in 2005 en ook in 2006, maar de prijs werd beroofd van een tovenaar Juventus en vergat dat zijn kroning.

Assad is Samuel Eto'o de enige speler te hebben bereikt een triple (Cup UEFA en Champions League) met twee verschillende clubs Barcelona 2009 en Inter Milan 2010 in opeenvolgende seizoenen. Eto'o een van de meest prominente afwezigen en vergeten voor de Gouden Bal.

En komen we bij de schilder Spaanse Iniesta beste middenvelder van Barcelona, ​​die de tweede plaats won in 2010 achter Messi "ongekroonde altijd", en was Iniesta betere titel na het leiden van Spanje naar het WK 2010 te winnen samen met zijn schittering, met Barcelona en de derde in een 2012 achter Messi en Ronaldo.

0 comments:

Post a Comment