Ads 468x60px

Pages

Friday, January 18, 2013

Witte Emirati einde de Iraakse droom .. En gekroond Golf 21 in de meest fantastische finale

Welverdiende .. Emirati team gekroond Golf 21 in Manama slaan Iraakse team met 2-1 in de finale van het toernooi, dat werd op vrijdagavond gehouden op het Bahrein Nationaal Stadion.

Biedt ster Emirati rookie Omar Abdel Rahman "Amuri" in 28 minuten van de wedstrijd en bond de Ripper Younis Mahmoud van Irak in 81 minuten, en maakt Ismail Al Hammadi van het oplossen van titel en confrontatie in minuten 107 tot White slagen in de titel Tweede Golf te krijgen nadat hij had bereikt voor de eerste keer in 2007.

De groepen presenteerden hun aangezicht model een goede weerspiegeling van de evolutie van de bal Golf op het gebied van tactische en slaagde erin uitverkorenen VAE de overhand meeste van het spel dankzij Denk Mahdi Ali te krijgen, ook in geslaagd de Iraakse team om periodes in de controle van de vergadering, in het bijzonder na vele veranderingen in de tweede helft.

Emirati Wit verdedigde zijn kenmerkende in dit toernooi te kunnen de volledige titel merk plukken, in een tijd waarin er geen hulpmiddelen ervaringen van zwarte spelers Rafidain mogelijkheid van het beëindigen van de belangrijkste carrière overwinning in hun carrière.

Inkomen ingenieur bal Emirati Mahdi Ali deze confrontatie manier 4-4 - 1-1, en aangenomen in de verdediging van het kwartet Abdul Aziz Anzi en Muhannad Salem en Mohammed Ahmed en Abdul Aziz Snkor, en in het midden betaalt alle van Habib Fardan Don Ismail en Amir Abdul Rahman en Omar Abdel-Rahman, Terwijl toegewezen taken offensief duo Ali Mabkhout voor Ahmed Khalil.

Wise bal Iraakse coach verstandig Shaker in de wedstrijd, afhankelijk van hoe 4-2-3-1, en vertrouwde de taak van de verdediging van den zwarte Quartet Walid Salem Shaker en vrede en Ahmed Ibrahim, Ali Kazim, ze hebben bilaterale Ali Hussein Arahimp Saif Salman Kmahora Mount vervolgens triple aanvallen Ahmed Yassin en Hammadi Ahmed Hammam Tariq, terwijl zich op Younis Mahmoud enkele speerpunt.

Begon de Iraakse teamvergadering langs de achterlijnen van het witte Emirati die deelnamen aan de vergadering met de nodige voorzichtigheid, maar het duurde niet lang na de middag Ahmed Khalil kader in 7 minuten en zelf op doel Iraakse tegenaanval, maar zijn schot op de keeper Iraakse Noor Sabri, die ingrijpen in een tijdige wijze.

Triple move Emirati Omar Abdel-Rahman en Amer Abdul Rahman Ali Mabkhout mooi in het defensieve delen van Irak, om Rafidain zwarte Vojbroa afzien van hun offensief start en terug te trekken achter zich.

Irak verloor inspanningen actieve bullish Hammam Tariq in de aanval in de opgedragen werkzaamheden nauwlettend toezicht op Omar Abdel-Rahman, bleef Younis Mahmoud geïsoleerd in de voorkant voor de rest van de Iraakse team, vooral met het onvermogen van de bilaterale Hammadi en Yasin in de ontwikkeling van de aanval en Trajahma te verdedigen door het ontbreken van hun ervaring, en legde het gebrek aan team aanwezigheid denker gedachten in het midden van het veld.

Gedragen 28 minuten goed nieuws voor witte Emirati, na de succesvolle gevaarlijke Omar Abdel Rahman "Amuri" om de censuur opgelegd aan hem te ontsnappen en uit meer dan een speler dankzij rippen naar zijn vaardigheden hoog in het strafschopgebied en raakte een krachtige bal Walid Salem en veranderde koers naar de netten Iraakse team de aankondiging van de eerste doelwitten vergadering .

Re Iraakse team gehergroepeerd op zoek naar een equalizer, en de emancipatie van de spelers uit de daling van de linker en bijna Hammam om een ​​equalizer rukken in 32 minuten met een krachtig schot gered door behendig op wacht Emiraten, voordat unieke Hamadi Ahmad doelman Emirati en de bal af en toe draaien verdediging witte hoek.

UAE team niet terug naar beneden, ondanks de druk verdediging van Irak, en White spelers bleven Iraakse doelman Noor Sabri bedreigen voor rust.

Offensief prestaties van de Iraakse nationale ploeg in de eerste helft, benadrukte de noodzaak van de aanwezigheid van een tweede naar voren naast of onder Younis Mahmoud kunt een druk op de verdediging van de Verenigde Arabische Emiraten vormen.

Wit bleef Emirati zijn uitstekende prestaties met de lancering van de tweede helft en zette superioriteit op het veld door middel van een uitgebalanceerde prestaties, en bijna Amer Abdul Rahman verraste iedereen met een doelpunt van een krachtig schot, maar het ging net naast.

Hakim Shaker coach ingrijpen Irak in de 53ste minuut en trek Ahmed Yassin van het centrum en geassocieerde Ismail blik leeuw in een tactische verandering, om te proberen de gevaarlijke Amuri gebruik te maken van Antalaqath in de linker voorkant te stoppen, en in de gelegenheid gesteld Hammam bij te dragen aan de aanval.

In de 57e minuut wist doelman Emirati Ali in antwoord op een krachtig schot aan Ali Adnan, en in de 61e minuut gaf de VAE Borkth eerste tot de aanslag met Ismail Al Hammadi te activeren en op Mabkhout trekken.

Hakim Shaker ingreep weer voor het einde van de vergadering in een poging om de frontlinie te activeren en open een gat in de Verenigde Arabische Emiraten verdediging, duwde Muhannad Abdul Rahim substituut voor Hamadi Ahmed.
En tien minuten voor het einde Mahdi Ali gehouden tweede verandering met Ismail Matar in plaats van Ahmed Khalil niveau is aanzienlijk gedaald, naar verluidt het verstandig om de derde بإشراكه Hussein Ibrahim in plaats van Ali Hussein Arahimp veranderen.

Alvorens seconden op de twee wijzigingen, moordenaar Younis Mahmoud verbijsterd iedereen in orde in de 81e minuut, na het beheren van alternatieve Muhannad Abdul Rahim in het creëren van de bal voor hem in het strafschopgebied betaalde Younis doel in de aankondiging van de equalizer.

Vervolg Mahdi Ali Betaling zijn kaarten offensief, na Betrek Hussein Alkatiri substituut voor Habib Fardan, op het moment dat ik ging voorkeur en gevaarlijk voor de Iraakse zijde, en gemiste Younis Mahmoud kans van zijn leven toen hij op doel Emirati volledig, maar doelman briljante Ali kwam op het perfecte moment en redde het doel van een onzekere naar de originele tijd loopt in een 1-1 gelijkspel.

Dat eerst deed overuren Track niet komen, ondanks de aanwezigheid van offensieve pogingen van de twee teams, hoewel offensief ging de voorkeur van de Iraakse nationale ploeg in deze tijd.

Met de start van de extra tijd de tweede verandering, net als door Ismail Matar en zijn lange ervaring die er in geslaagd het oplossen van de impasse, na het leiden van een aanval organisatie en gaf de bal aan Ismail Al Hammadi, die een pass magische gaven binnen de regio te Ismail Al Hammadi, die zelf licht Sabri en sleuven de bal links van hem, de aankondiging van de beslissende goal in minuut 107 , en Ali Salem bijna het dubbele van het lot van de Leeuwen van Mesopotamië, toen hij alleen op doel een minuut na het doel en de bal de bovenkant van de lat te raken.

Per minuut 113 Muhannad Abdul Rahim miste een kans om te binden toen hij een kruis Walid Salem, een enkele Baali maar wierp de bal buiten de netto vreemd overwinning aan de vergadering als gevolg van de witte beëindigen.